Werken Bij

Werken bij Coinversable

Bij Coinversable bouwen we complete eindoplossingen voor onze klanten op basis van blockchaintechnologie. Daarvoor gebruiken we ons eigen ontwikkelde blockchain platform in combinatie met een online dashboard. Onze aanpak is no-nonsense, we geven onze klanten eerlijk advies over wanneer blockchain zin heeft en doen niet mee met de hype rondom de cryptovaluta. Bij Coinversable houden we van een open en informele werksfeer. Ook werken we veel samen met andere beginnende bedrijven die, net als wij, zijn gevestigd in innovatiecentrum De Gasfabriek in Deventer. Zo komen we elke week weer nieuwe uitdagingen tegen!

Coinversable is onderdeel van Inversable B.V. Bekijk dus ook onze hoofdwebsite voor meer informatie over wat we nog meer doen naast blockchaintechnologie!

Ben jij op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf en ga jij uitdagingen niet uit de weg? Dan kun je ons gerust een email sturen met een open sollicitatie. Ook hebben we geregeld ruimte voor ICT-stagiairs, stuur ons gerust een email.

info@coinversable.com

Studentopdrachten

Bij Coinversable hebben we het hele jaar door leuke opdrachten waar je mee aan de slag kunt gaan. Als je bij ons iets doet dan gaan we daar ook echt gebruik van maken.

Dus ben jij student informatica, software engineering of ICT op het HBO of de universiteit? Of doe je een studie op het gebied van marketing, business of vormgeving? Ben jij op zoek naar een leuke stage, afstudeeropdracht of bijbaan met praktisch nut? Wil jij werken met de nieuwste technologie aan innovatieve opdrachten? Kom dan zeker eens bij ons kijken! Dat kan door gewoon binnen te lopen of te mailen naar info@coinversable.com.  

Je werkt altijd samen in een enthousiast en deskundig team en krijgt de vrijheid om je opdracht vorm te geven zoals jij dat wilt. Wij helpen je daar natuurlijk ook bij. Ook zijn er meestal andere studenten met een project of stage bezig, waardoor je samen op kunt trekken.

Voorbeeld

HanzeNet 

HanzeNet is een decentrale energie marktplaats gebasseerd op blockchaintechnologie. Deze innovatie applicatie heeft al regelmatig het nieuws gehaald. Verschillende studenten hebben hieraan meegewerkt en hun resultaten worden ook volop gebruikt

Architectuur

Een masterstudent Informatica studeert af op de architectuur van HanzeNet. In dit onderzoek is gekeken naar een schaalbare infrastructuur voor het verhandelen van aantoonbaar duurzame energie

Visualisatie

Enkele studenten van HBO ICT hebben de blockchaintransacties gevisualiseerd. Door middel van een animatie en grafieken krijg je inzicht in de verhandelde energie. De animatie gebruiken wij altijd om uit te leggen wat bockchain is.

Mogelijke opdrachten

Wij hebben altijd plek voor studenten. De projecten waaraan jij kunt werken zijn innovatief en wisselen snel door. Hiernaast staan enkele ideeën voor een onderzoek of project. We staan ook open voor jouw eigen ideeën. Neem contact op als je de mogelijkheden wilt bespreken!

Ontwikkelen Validana

Het blockchainplatform dat wij gebruiken heet Validana. Hier kunnen altijd aanvullingen en uitbreidingen op gemaakt worden

Smart Contracts

Hoe kunnen we eenvoudiger smart contracts schrijven? Kunnen we de eindgebruiker daar meer bij betrekken? Wij verkennen graag samen met jou de mogelijkheden

HanzeNet 

Voor HanzeNet zijn er verschillende opties. Je kunt bijvoorbeeld bezig met nieuwe handelsstrategiën of de interactie van een consument met de blockchain

Nog veel meer!

Coinversable is een merknaam van het bedrijf Inversable. Inversable is actief in onderwijs, energie, agri, compliance en reliability. Bekijk ook de hoofdwebsite voor meer!

Geïnteresseerd? Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op