Werken Bij

Werken bij Coinversable

Bij Coinversable bouwen we complete eindoplossingen voor onze klanten op basis van blockchaintechnologie. Daarvoor gebruiken we ons eigen ontwikkelde blockchain platform in combinatie met een online dashboard. Onze aanpak is no-nonsense, we geven onze klanten eerlijk advies over wanneer blockchain zin heeft en doen niet mee met de hype rondom de cryptovaluta. Bij Coinversable houden we van een open en informele werksfeer. Ook werken we veel samen met andere beginnende bedrijven die, net als wij, zijn gevestigd in innovatiecentrum De Gasfabriek in Deventer. Zo komen we elke week weer nieuwe uitdagingen tegen!

Ben jij op zoek naar een jong en dynamisch bedrijf en ga jij uitdagingen niet uit de weg? Kijk dan eens bij de onderstaande vacatures! Ook als je je niet herkent in een van de vacatures dan kun je ons gerust een email sturen met een open sollicitatie. Ook hebben we geregeld ruimte voor ICT-stagiairs, stuur ons gerust een email.

info@coinversable.com

Vacatures

Er zijn twee vacatures beschikbaar:

Full-Stack DeveloperFront-End Developer

Studentopdrachten

Bij Coinversable zijn we allemaal nog niet zo lang geleden zelf student geweest. We hebben bijna het hele jaar door leuke opdrachten waar je mee aan de slag kunt gaan. Als je bij ons iets doet dan gaan we daar ook echt gebruik van maken. Dus Ben jij op zoek naar een leuke stage, afstudeeropdracht of bijbaan met praktisch nut? Kom dan zeker eens bij ons kijken! Dat kan door gewoon binnen te lopen of te mailen naar info@coinversable.com.