Blockchain Workshop (NL)

Blockchain Cursus

Inhoud Workshop

Blockchain, bitcoin, het zijn termen die je vaak hoort de laatste tijd. Wat houdt deze innovatieve technologie eigenlijk in? En wat kan je ermee? Is de technologie echt zo disruptief en geniaal als vaak wordt beweerd? In deze workshop blockchain krijgt je antwoord op deze vragen. Je zult gaan zien dat deze technologie heel veel bestaande structuren zal vervangen, zeker op plekken waar vertrouwen en controle een rol spelen.

  • We beginnen met een stukje theorie over blockchain zodat je een idee krijgt van de inhoud en mogelijkheden van deze technologie.
  • Daarna gaan we een blockchain ervaren door met elkaar een fysieke blockchain te bouwen.
  • We sluiten af met de toepassingen die mogelijk zijn met deze technologie. Tussendoor is er ruim de tijd voor vragen en gesprek.

Zo krijg je tijdens deze cursus een introductie op de blockchaintechnologie en een idee van de mogelijkheden die hiermee op jouw vakgebied geboden worden. Deze cursus wordt georganiseerd door Coinversable, een startup die werkt aan toepassingen voor de blockchaintechnologie, in samenwerking met De Gasfabriek.

Wanneer

Dezelfde blockchain workshop wordt ongeveer een keer in de drie weken gehouden. De eerst volgende data zijn:

  • Woensdag 13 december van 14:30-17:00 - Speciaal tarief!
  • Donderdag 25 januari van 17:00-19:30, voor een broodje wordt gezorgd
  • Woensdag 14 februari van 14:30-17:00

Aantal deelnemers

Er geldt een maximum van 15 deelnemers per keer. Indien er minder dan 5 deelnemers zijn gaat de workshop niet door. Dit wordt uiterlijk een week voor de workshopdatum gecommuniceerd.

Locatie

De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, Deventer
Onze workshop vindt plaats in het vroegere Essent pand op het terrein van De Gasfabriek, in de vergaderruimte boven de hoofdingang. Zie de afbeelding hieronder.

Locatie is Essent Pand Routebeschrijving naar Gasfabriek

Let op! Verschillende navigatie-apps geven een onjuiste route naar De Gasfabriek. Op het kaartje hierboven staat de correcte route.

Kosten

De kosten voor de laatste workshop in 2017 bedragen slechts €75,- per deelnemer, exclusief BTW. Vanaf januari 2018 bedragen de kosten weer €99,- per deelnemer, exclusief btw.

Aanmelden

Voor aanmelden of meer informatie stuur een email naar erwin@coinversable.com

Deze partijen gingen u voor

De Gasfabriek
Rabobank
KroeseWevers
Saxion
Greenchoice
ABN Amro
University of Twente
IFS Probity
NDIX