Workshops

MASTERCLASS BLOCKCHAIN

In een half uur tot drie kwartier inzicht in wat blockchain is en wanneer blockchain bruikbaar is? Dat is wat onze masterclass biedt voor grote en kleine groepen

Onze masterclass
WORKSHOP BLOCKCHAIN

Snappen wat blockchain bijzonder maakt en hoe je blockchain op een goed manier inzet? Onze interactive workshop zorgt hiervoor.

Onze workshop

Bouw je eigen blockchain met LEGO

Coinversable verzorgt interactieve workshops over blockchain. Wij verzorgen deze workshops bij instellingen en bedrijven op locatie of op onze mooie locatie in Deventer. In onze presentatie leggen we de blockchaintechnologie op een toegankelijke manier uit met pakkende voorbeelden en een interactief LEGO spel. Daarna gaan we snel door naar de praktische toepassingen van deze disruptieve technologie. We sluiten af met een korte brainstorm of de blockchain technologie mogelijk iets voor u kan betekenen.

Workshop aanvragen

Workshop: Blockchain voor iedereen

WAT IS BLOCKCHAIN

Waar komt de blockchaintechnologie eigenlijk vandaan? Wat is de relatie met de Bitcoin? Is blockchain niet gewoon een hype? Onze workshop begint met een duidelijke introductie over de blockchain technologie.

HOE WERKT BLOCKCHAIN

Tijdens onze workshop maken we de technologie met een LEGO spel heel toegankelijk. Hierin ontdek je hoe het kan dat de blockchain technologie betrouwbaar is zonder dat we iemand hoeven te vertrouwen.

WAT KAN IK MET BLOCKCHAIN

Tot slot: Blockchain gaat veel verder dan de bekende publieke cryptocurrencies. Tijdens de workshop laten we een aantal innovatieve toepassingen zien van de blockchaintechnologie. Daarnaast geven we een aantal praktische handvaten om zelf te kunnen beoordelen in welke situaties blockchain uitkomst kan bieden. Ook is er ruimte om eigen ideeën te bespreken.

Onze workshops zijn geschikt voor groepen tot ongeveer 25 personen en duren minimaal 1,5 uur. Wij bevelen een workshopduur van 2,5 tot 3,5 uur aan.

Workshop Deventer

Wij kunnen voor onze workshop of masterclass naar jouw bedrijf of instelling komen. Het is ook mogelijk om in Deventer langs te komen. Wij zitten op een geweldige locatie, De Gasfabriek in Deventer. Op deze inspirerende innovatiecampus zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor workshops en congressen. Kijk daarom eens op de site van De Gasfabriek voor meer info!

De Gasfabriek

Locatie: De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, Deventer

Routebeschrijving

Masterclass

Coinversable biedt naast workshops ook masterclasses en lezingen over blockchain aan, afgestemd op uw wensen. Een kort en krachtig verhaal van een half uur tot een deep dive van een dagdeel: vanalles is mogelijk. Ons verhaal is altijd interactief en vol praktijkervaring. Zo behandelen we altijd een aantal toepassingen die relevant zijn voor uw vakgebied. Na afloop heeft u inzicht in wat blockchain is en wat het voor u kan betekenen.

MASTERCLASS AANVRAGEN

Workshop blockchain voor onderwijs

Coinversable heeft voor Saxion Hogeschool en de Universiteit Twente een lesprogramma blockchain ontwikkeld. Dit lesprogramma bestaat uit 1-4 colleges voorzien van veel interactie en een aantal verwerkingsopdrachten. Wij passen onze colleges altijd aan op de achtergrond van uw studenten!


Ben jij student?
Binnen ons bedrijf hebben we ook regelmatig leuke projecten, stageplekken en afstudeeropdrachten liggen waar studenten mee aan de slag kunnen. Ben of ken jij een student die graag met blockchain aan de slag zou willen gaan? Mail ons gerust even!

Stuur ons een mail

Workshop Blockchain

Neem contact met ons op als ugeïnteresseerd bent in een workshop of een masterclass.
E-mailen kan via workshop@coinversable.com

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen n.a.v. uw bericht.