Workshops

WORKSHOP IN DEVENTER

Coinversable organiseert maandelijks een open workshop blockchain. Meld je aan en leer in korte tijd wat blockchain is en waarvoor blockchaintechnologie gebruikt kan worden.

Meer informatie

WORKSHOP / LEZING OP MAAT

Wij verzorgen workshops, trainingen en lezingen op maat voor bedrijven en events. Alles van 20 min presentatie tot dagvullend programma op onze of uw eigen locatie.

Ons aanbod

Kom met LEGO een blockchain bouwen!

Coinversable verzorgt wekelijks interactieve workshops over blockchain. Een keer per maand organiseren we een open workshop in Deventer met de titel Blockchain: Hype of Revolutie. Daarnaast geven we veel workshops bij instellingen en bedrijven op locatie. In onze presentatie leggen we de blockchaintechnologie op een toegankelijke manier uit met pakkende voorbeelden en een interactief LEGO spel. Daarna gaan we snel door naar de praktische toepassingen van deze disruptieve technologie. We sluiten af met een korte brainstorm of de blockchain technologie mogelijk iets voor u kan betekenen.

Workshop voor iedereen

WAT IS BLOCKCHAIN

Waar komt de blockchaintechnologie eigenlijk vandaan? Wat is de relatie met de Bitcoin? Is blockchain niet gewoon een hype? Onze workshop begint met een duidelijke introductie over de blockchain technologie.

HOE WERKT BLOCKCHAIN

Tijdens onze workshop maken we de technologie middels een LEGO spel heel toegankelijk. Je ontdekt hoe het kan dat de blockchain technologie betrouwbaar is zonder dat we iemand hoeven te vertrouwen.

WAT KAN IK MET BLOCKCHAIN

Blockchain gaat veel verder dan de bekende publieke cryptocurrencies. Tijdens de workshop laten we een aantal innovatieve toepassingen zien van de blockchaintechnologie. Daarnaast geven we een aantal praktische handvaten om zelf te kunnen beoordelen in welke situaties blockchain uitkomst kan bieden. Ook is er ruimte om uw eigen ideeën te bespreken.


Workshop Blockchain

Deelname aan de workshop kost 99,- excl. btw per persoon. De eerstvolgende workshops in Deventer zijn op:  

De laaste workshops voor de zomer zijn helaas geweest, in het najaar komen er weer nieuwe. Stuur ons een bericht via onderstaand formulier als je op de hoogte gehouden wil worden.

CONTACT EN AANMELDEN

Locatie: De Gasfabriek, Zutphenseweg 6, Deventer

Routebeschrijving

Voor bedrijven

Coinversable biedt workshops en lezingen aan voor bedrijven. Onze basisworksop Blockchain Hype of Revolutie duurt 2.5 uur en kunnen we op uw locatie aanbieden tot een groepsgrootte van 25 deelnemers.  Voor een afwijkende groepsgrootte of tijdsduur denken we graag met u mee. Wij behandelen tijdens de onze workshop altijd een aantal toepassingen die relevant zijn voor uw vakgebied.

In blockchainland wordt veel gepraat, maar is het soms lastig om concreet en klein te beginnen met een relevante blockchain pilot. Coinversable biedt daarom ook adviestrajecten aan van 2-4 dagdelen brainstormen bij u op locatie.
Stuur ons een email op info@coinversable.com voor meer informatie.

WORKSHOP AANVRAGEN

Deze partijen gingen u voor

Voor onderwijs

Coinversable heeft voor Saxion Hogeschool en de Universiteit Twente een lesprogramma blockchain ontwikkeld. Dit lesprogramma bestaat uit 1-4 colleges voorzien van veel interactie en een aantal verwerkingsopdrachten. Wij passen onze colleges altijd aan op de achtergrond van uw studenten!


Ben jij student?
Binnen ons bedrijf hebben we ook regelmatig leuke projecten, stageplekken en afstudeeropdrachten liggen waar studenten mee aan de slag kunnen. Ben of ken jij een student die graag met blockchain aan de slag zou willen gaan? Mail ons gerust even!

Stuur ons een mail

Workshop Blockchain

Neem contact met ons op om deel te nemen aan een blockchain workshop of om meer informatie op te vragen.
E-mailen kan via workshop@coinversable.com

Wij gebruiken uw gegevens alleen om contact met u op te nemen n.a.v. uw bericht.